Challenge accepted – 1001 Albums You Must Hear Before You Die

När jag var ute och joggade idag kom jag på en av mina dummaste idéer på länge. Men när jag får konstiga idéer som kommer kräva sjukt mycket tid brukar jag ha svårt för att skaka av mig dem. Det är lika bra att köra på.

I morgon på jobbet sätter jag igång med Frank Sinatra – In the Wee Small Hours.

Det verkar orimligt att hålla ett tempo på mer än ett album om dagen så jag siktar på fem år.

Wahoo!

3 thoughts on “Challenge accepted – 1001 Albums You Must Hear Before You Die

  1. Henrik

   Haha! Fantastiskt! Då har jag skriftligt på det!

   Minst dubbelt tusentals gånger så kul att ha en sparringpartner.

    
   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>